top of page

Manicure

Je handen zijn je visitekaartje. Mooie en verzorgde nagels horen daar zeker bij. Of je nu op zoek bent naar een subtiele, natuurlijke uitstraling of een gedurfde stijl, ik help je hier graag bij. In de praktijk werk ik met gellak en versteviging van de natuurlijke nagel. Ik zet geen verlengingen.

Waarom Gellak?

Gellak is de ultieme oplossing als je droomt van perfecte nagels die lang meegaan zonder te chippen of vervagen. Het is een nageltechniek die de natuurlijke schoonheid van je nagels benadrukt en versterkt.

 

Enkele redenen waarom gellak zo populair is zijn:

  • Blijft lang zitten: Met gellak blijven je nagels wekenlang stralen zonder slijtage. Gemiddeld blijft gellak 3 weken op de nagels zonder chippen of vervagen. 

  • Natuurlijke Look: Gellak oogt en voelt net als je natuurlijke nagels, maar dan beter. Het is dun maar stevig en biedt een natuurlijke uitstraling. 

  • Kleurvariatie: Er is een uitgebreid scala aan kleuren en stijlen. Van klassiek en ingetogen tot opvallend en trendy, er is voor elk wat wils.

  • Bescherming: Gellak beschermt je nagels tegen splijten en breken. Het fungeert als een schild dat je natuurlijke nagels versterkt en beschermt tegen dagelijkse slijtage.

Manicure en gellak oosterhout
4.png

gellak handen

Een gellak behandeling bestaat uit:

- Nagels vijlen

- Basis voor de gellak aanbrengen (eventueel extra versteviging)

- Aanbrengen van gellak

- Aanbrengen topcoat

- Verzorgen van de nagels met nagelriemolie

€ 35,-

Tips & info:

Manciure & Nagelstyliste in Den Hout

Pedicure Oosterhout is een pedicure en manicure salon gevestigd in Den Hout. (Oosterhout NB.) In mijn praktijk is er aandacht voor nagelverzorging, huidverzorging, huidverbetering en schoonheid. Ik werk, waar mogelijk, met 100% natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen. (Gellak is niet 100% natuurlijk) Bij mij draait het niet alleen om mooie nagels, maar ook om jouw totale welzijn. Dit zie je terug in het hele concept van mijn praktijk. De rustige praktijkruimte met uitzicht over de prachtige landerijen van Den Hout zorgt direct voor een ontspannen gevoel. Er wordt altijd ruim de tijd voor je ingepland en elke behandeling staat er een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar. 

De kracht van een holistische benadering

Ik geloof dat schoonheid van binnen en van buiten komt. Naast nagelverzorging, geef ik ook advies over gezond eten, hydratatie en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Naast de opleidingen nagelstyliste en pedicure heb ik ook de nodige opleidingen gevolgd op gebied van orthomoleculaire voeding en aromatherapie om je op een kundige manier te adviseren en te ondersteunen je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor behandel ik huidklachten op holistische wijze van binnen en van buiten uit. 

bottom of page