top of page

Voetbehandelingen voor kinderen.

Als gecertificeerd kinderpedicure bied ik speciale behandelingen voor de voeten van kinderen. Kindervoeten hebben speciale aandacht nodig omdat deze voeten nog volop in ontwikkeling zijn. Omdat onze voeten pas rond het 16e levensjaar volledig zijn ontwikkeld vraagt dit tijdens de behandelingen de nodige zorg en aandacht. De kinderbehandelingen in mijn praktijk zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Vanaf 16 jaar gelden de volwassen behandelingen en tarieven. Natuurlijk wordt elke behandeling aangepast aan de leeftijd van het kind.

Wat kan ik doen voor kindervoeten?

In de praktijk kun je terecht voor behandelingen van voetproblemen bij kinderen, zoals:

Pret vormde Socks

Nagelproblemen: Als je kind problemen heeft met de nagels, kunnen wij helpen om ze gezond te maken. Sommige kinderen kunnen last hebben van nagels die afwijkend groeien, ingegroeide nagels of andere nagelproblemen. Ik bied professionele behandelingen om deze problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat de nagels van uw kind gezond worden en blijven.

Blaren: Blaren kunnen pijnlijk zijn, ik zorg ervoor dat ze behandeld worden om ongemak te verlichten en verdere complicaties te voorkomen.

Wratten: Wratten zijn een veelvoorkomend probleem bij kinderen. Ik bied een effectieve behandeling om wratten pijnloos te verwijderen

Huidproblemen: Kinderen kunnen ook last hebben van verschillende huidaandoeningen, zoals droogheid, transpiratie, eczeem of schimmelinfecties. In de praktijk zijn diverse behandelmethodes en advies om de gezondheid van de huid van uw kind te bevorderen.

Speciale zorg: Sommige kinderen hebben speciale zorg nodig, bijvoorbeeld vanwege reuma, diabetes of kanker. Ik ben getraind om de behandelingen aan te passen aan de specifieke behoeften van kinderen, zodat ze comfortabeler en mobieler kunnen zijn.

Staan de klachten van jouw kind niet in bovenstaand rijtje? Neem dan gerust even contact met me op. Het is onmogelijk om alle specifieke problemen te bespreken. Ik overleg graag met je of een behandeling mogelijk is.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom

Ik vind het belangrijk om ouders en verzorgers te betrekken bij de behandeling van hun kind/kinderen. Ik begrijp dat de (voet)gezondheid van je kind van groots belang is, en ik geloof in transparante communicatie en samenwerking. Daarom voer ik de behandelingen altijd uit in overleg en ben je van harte welkom om bij de behandeling aanwezig te zijn. Indien er thuis nog verzorging nodig is, zal ik dit ook altijd bespreken, instructies meegeven zodat je ook als ouder/verzorger precies weet hoe je thuis de voetjes kunt verzorgen.

Samenwerking met andere zorgverleners

Soms vereisen voetproblemen bij kinderen meer gespecialiseerde zorg. Als dat het geval is, zal ik altijd een doorverwijzing maken naar andere zorgverleners, zoals de huisarts, fysiotherapeut of podotherapeut.

Een leuke verrassing voor de kinderen

Bij Pedicure Oosterhout wil ik de ervaring voor kinderen zo aangenaam mogelijk maken. Na elke behandeling krijgen de kinderen een kleine verrassing, zodat ze met een glimlach naar huis gaan. Ik geloof dat positieve ervaringen bijdragen aan het behoud van gezonde gewoonten en een goede voetverzorging.

 

Wil je kindje een knuffel, doekje of tutje meenemen naar de praktijk? Dat kan! Het allerbelangrijkst is dat je kind zo comfortabel mogelijk is tijdens het bezoek aan de praktijk.

Nieuwe inlegzolen

Kindervoet behandeling

  • Voor kinderen van 0 - 16 jaar

  • Uitgebreid voetonderzoek 

  • Behandeling van de klacht 

  • Advies over thuisverzorging

  • Eventuele vervolgbehandeling inplannen

  • Uitzoeken van een cadeautje

Indien je online een afspraak maakt, bel ik altijd vooraf even om de voetklacht te bespreken. 

€ 30,-

Tips & info:

Kindervoeten: Pedicure voor Kinderen bij Pedicure Oosterhout in Den Hout.

Gecertificeerd kinderpedicure: Ingrid heeft de nodige expertise in het behandelen van kindervoeten en begrijpt de unieke behoeften van jonge patiënten.

  • Aangepaste Behandelingen: De behandelingen worden aangepast op basis van de specifieke behoeften van het kind, zodat deze de best mogelijke zorg krijgen.

  • Ouderbetrokkenheid: Ik hecht veel waarde aan de betrokkenheid van ouders en verzorgers en werken nauw met je samen voor de voetgezondheid van uw kind.

  • Samenwerking met Specialisten: Als dat nodig is, verwijs ik je kind door naar andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat ze de juiste zorg krijgen.

  • Kindergerichte Benadering: Ik zorg ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en na elke behandeling gaan ze met een kleine verrassing naar huis.

Bij Pedicure Oosterhout in Den Hout staat de gezondheid en het welzijn van kindervoeten centraal. Ik verwelkom jullie graag mijn praktijk en zal er alles aan doen om je voeten gezond en in goede conditie te houden. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

bottom of page